Luonnonkuvaajat.fi

Yhdistys

Yhteystiedot

Nettisivut: www.luonnonkuvaajat.fi
Sähköpostiosoite: pkslvk.luonnokuvaajat.fi@gmail.com
Johtokunta ja johtokunnan yhteystiedot

Toiminta ja tapahtumat

  • Jäsenillat kerhotilassamme tammikuusta toukokuuhun ja elokuusta marraskuuhun, kunkin kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona. Kerhotilamme löytyy osoitteesta: Teollisuustie 9, Viitasaari. Sisäänkäynti samasta ovesta, kuin mistä kuljetaan Karonkka-ravintolaan.
  • Vuoden Luontokuvan julkistamistilaisuus lokakuussa. Iltaan kutsutaan nimekkäitä luontokuvaajia esittelemään tuotantoaan.
  • Rennot talvi-, kevät-, kesä-ja syysretket sekä pikkujoulut joulukuussa.
  • Jäseneksi liittymiseen ohjeet löytyy täältä: http://www.luonnonkuvaajat.fi/tietoja-meista/liity-jaseneksi/
  • Tervetuloa mukaan aktiiviseen kuvaajajoukkoomme!

Jäsenillat:

Jäsenillat pidetään kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 18.00-20.00 yhdistyksen kerhotiloissa osoitteessa Teollisuustie 9, Viitasaari. Tervetuloa mukaan!

Retket:

Talven kuvausretkikohde on vielä mietinnän alla. Heitä vinkkejä mahdollisista retkikohteista vaikka hallituksen jäsenille. Kiitos!Varaa mukaasi omat eväät nuotioreissua varten. Kyydit hoituvat jäsenten autoilla, eli bensarahaa kannattanee myös varata mukaan.

Tilaisuudet:

Vuosikokous järjestetään yleensä maalis-huhtikuussa. Ajankohta ja paikka ilmoitetaan kevään mittaan jäsenille sähköpostilla tai tarpeen vaatiessa kirjeitse.

Vuoden Luontokuva-tapahtuma

Vuoden Luontokuva-tapahtuma järjestetään vuosittain Viitasaari Areenalla kuluvan vuoden lokakuussa (yleensä syyslomaviikon viikonloppusunnuntaisin). Tapahtumassa esiintyjinä on tunnettuja luonnonvalokuvaajia esittelemässä työtään kuvaesityksin, lisäksi tapahtumassa esitetään Vuoden Luontokuva -kilpailun tulokset Multivisiona ja tapahtumasssa on mukana myös yhteyistyötahojen kirja – ja tuote-esittelyitä.